Andre opgaver

Skal træerne i et større område ned eller er de del af en naturgenopretning. Skal træet have et sundhedstjek eller er det allerede væltet i storm. Skal uglekasser op og rågereden, katten eller dronen ned, så kan Arborist Service hjælpe.

Tilbud

Ring til Arborist Service på 22 77 06 08
og hør om det er noget vi kan?

Plaget af råger – Vi fjerner rågereder

Er dit kvarter hjemsøgt af råger så kan du være sikker på én ting – DE LARMER fra morgen til aften! Når råger slår sig ned nye steder så bliver det måske kun til få reder på én sæson. Men kommer de igen året efter, så kan det hurtig blive et voldsomt stigende problem, for rågereder tiltrækker kun flere råger. Råger i reder er umulige at skræmme. Men er rederne fjernet før ynglesæsonen, skal fuglene først bygge nye reder og i den periode er de meget lettere at skræmme.

Skræmmekampagne og nedtagning af rågereder kræver en tilladelse …se hvordan!

Fældning af træer på større areal – Rydning af mindre skov

Arborist Service udfører også fældning eller tyndning af træer på større arealer eller mindre skovbevoksninger. Denne film viser resultatet af sådan en opgave. Pga. ombygning skulle området omkring nogle industribygninger ryddes for træer og anden beplantning. Alle stammedele skulle skæres op i brændelængder og samles i stakke. Grenaffald skulle bortskaffes.

 

Vellykket nedfiring eller oversvømmelse

Fyns Træfældning og Arborist Service skulle løse denne meget følsomme opgave ved Lindved Å, (Odense/Fyn) og der var ingen plads til fejl! Et stort område ville blive oversvømmet hvis dette stormskadet piletræ styrtede sammen og slog hul på dæmning eller spuns dige. Stammen blev fikseret, skåret af, sænket og trukket over på diget ….flot og forsigtig! Ellers havde vi nået overskrifter med “Oversvømmelse …træfældning gik galt”.

 

Sundhedstjek af fredet egetræ

Sundhedstjek af fredet egetræ i strandkanten. Flot er det, men desværre er kernen i den centrale stamme helt væk eller kun tilbage i form af brunmuld og grene på omkring ø30cm var nyligt knækket af. Træet er flere stedet angrebet af svamp på vitale stammedele og løvsætningen i toppen af kronen var flere steder sparsom.

Træet udgør en risiko og ønskes det ikke helt fjernet så burde det, med det formål at aflaste det skrøbelige fundament, som minimum skæres kraftigt tilbage. 

Naturgenopretning

For at sikre og bevare den natur, vi har tilbage, så har Arborist Service deltaget i projekter for naturgenopretning. F.eks beskæring af stormskader i gamle træer som normalt bare var blevet fældet. Eller redningen af disse gamle egetræer på et tidl. overdrev, som med tiden var blevet indtaget af Ahorn. Det hurtig voksende Ahorn fra syd-, mellem- og vest Europa, var ved at udkonkurrerer de gamle træer. Motorsaven kom på arbejde og nu fik de gamle træer igen marken for sig selv. Tiden i kronetagets skygge havde efterladt mange døde sidegrene, som blev fjernes ved beskæring.

Ophængning af uglekasser

Opsætning af en møbleret og indflytningsklar ugle-lejlighed, 5-7 meter oppe i et træ i skovbrynet således at beboerne har fri indflyvning fra marken og samtidig kan nyde boligen i trækronernes skygge.

Naturligvis uden klatrespore så uglens træ forbliver sundt.

Frø- og kogleplukning

Kogler og frø er en nødvendigt for at der kan produceres nye planter. De skal plukkes på det rigtige sted og tidspunkt for at sikre den bedste kvalitet og på samme tidspunkt er Arborist Service også klar til at hente frugterne ned fra toppen. Her et billede fra kogleplukning i en 40 meter høj Douglas.

 

Ophængning og nedtagning af julebelysning i træer

Lyskæder i træerne hører julen til. Men ikke kun på offentlige steder – private og virksomheder kan også skabe julehygge i træerne omkring dem og naturligvis tager vi også lyskæder ned, hvis lyskæder eller træet er gået ud.

Her blev 4.000 lys taget ned fra et træ.

Redning af drone

Efter flere dage og mange forskellige redningsforsøg, sad Race Quad Dronen og kamera stadig fast i det 30 meter høje træ. Der skulle en arborist til for at løse problemet og da dronen var konstrueret i carbon så kunne den holde til at blive skubbet ned. Redningsaktionen blev naturligvis dokumenteret i levende billeder af… …en drone!

Storformat panoramafotografering i 30 meters højde

Træklatring og storformat panoramefotografering over Den Fynske Landsby i Odense. Den dag blev opgaven en attraktion i attraktionen.

800 billeder på et minut

En tilsvarende opgave blev udført over museets amfiteater hvor 800 billeder af publikums ankomst blev animeret til en film på 1 minut. Se filmen fra amfiteatret her.

Tilbud_træfældning_Fyn

Se vores film på YouTube

På YouTube har vi over 17.300 abonnenter og ikke mindre end
3 millioner visninger.

.

Tilbud_Træfældning

Mød os på Facebook

Her finder du små indslag fra hverdagen, billeder, film og træfældningsnørderi mv.

Odense_Træfældning_Tilbud

Kontakt Arborist Service

Ring til Arborist Service på telefon
22 77 06 08 eller skriv til os på mail.