Tag med op i trætoppen

Arborist Service filmer ofte opgaven og deler dem med interesserede. Vores kanal på YouTube har over 17.300 abonnenter og ikke mindre end 3 millioner visninger af vores film.

Herunder finder du få udvalgte film med træfældning og beskæring af træer, der viser hvordan opgaverne løses. Film med mere specielle opgaver finder du i menuen “Andre opgaver”.

Meget mere på YouTube!

Find alle vores film på YouTube!

Velkomst

Her får du først et lille “Velkommen til Arborist Service”. Mød arboristen ude på grenen…

…den er helt ude i tovene!

Beskæring af træer – Fuld kronereduktion

Store træer er normalt velkommen i børnehaver. De giver stemning og på en varm sommerdag er skyggen under træet det bedste opholdssted. Men når tunge grene vokser ind over bygninger eller nedfaldne grene ødelægger taget, så er kronereduktion løsningen.

Filmen viser billeder før og efter en fuld kronereduktion af en Ahorn i en børnehave i Odense.

Træfældning – Topkapning, simpel

Træfældning af 23 meter høj gran i Odense. Det var ikke forsvarligt at fælde træet i fuld højde, men grene og stammedele kunne falde til jorden uden at forvolder skade, så træet blev skåret ned i sektioner …sikkert og kontrolleret! Simpel topkapning uden nedfiring er mindre tidskrævende.

Træfældning af 3 magre træer på trang plads – simpel

Træfældning / topkapning af 3 magre nåletræer i Odense …omgivet af garage, hæk og trådhegn. Grene og de 2 første toppe blev vippet over hæk og hegn, ud på en offentlig græsplæne. Den sidste top skulle lande i et lille område på ca. 2 x 4 meter mellem garage og hegn.

Se om toppen landede hvor den skulle?

Træfældning af stort træ på trang plads – vanskelig

Flere havde allerede sagt pænt “Nej tak” til denne opgave og det var heller ikke selve træet der var den store udfordring, men omgivelserne. Den store bøg, var nemlig placeret på meget trang plads – over naturstens-terrasser i flere niveauer, hus med tegltag, drivhus og underjordisk vinklæder med tegl over indgangspartiet. Der var ikke plads under eller omkring træet, til at tage grenene ned i fuld længde, så det var nødvendigt at reducere kronen før grene- og stammedele kunne nedfires.

Træfældning af store træer over hus ved sø – vanskelig

4 store ahorn blev taget ned over hus ved sø. Træerne overvoksede taget, så et stort antal grene- og stammedele blev nedfiret. Toppen på et træ var i så dårlig stand, at det var farligt at klatre i … heldigvis var det samtidigt dét træ, der kunne fældes ved roden. Hus og træer er placeret i bunden af en skråning, hvilket gjorde opgaven ekstra kompliceret. Animationen i starten af filmen forklarer jobbes processer.

Træfældning lige ned i containeren – vanskelig

Træfældning af stor gran over hæk, hegn og nyanlagt terrasse. Træet var placeret bagerest på grunden og herfra var der ikke adgangsmuligheder til vænget bagved grunden. For at undgå en masse manuelt bærearbejde når grene mv. skulle væk, så blev de fleste grene sendt ned af en slideline (glideline), der endte i en container uden for grunden. Stammedelene blev skåret i brændelængder for kunden.

Træfældning når det er størst

Det ser måske ikke så stort ud i drone-perspektiv, men når den “lille” gren kommer ned til jordmændene så giver det et lidt andet indtryk. 26 meter højt og ca. 1,4 meter bredt i bunden.

Tilbud_træfældning_Fyn

Se vores film på YouTube

På YouTube har vi over 17.300 abonnenter og ikke mindre end
3 millioner visninger.

Tilbud_Træfældning

Mød os på Facebook

Her finder du små indslag fra hverdagen, billeder, film og træfældningsnørderi mv.

Tilbud_Træfældning

Andre opgaver

Se andre og mere specielle opgaver som Arborist Service også løser.